Labdarúgás, Nyíregyháza Spartacus FC

2023.09.06. 13:12

A Szpari női csapatai is elkezdték a szezont

Pontosztozkodás az Eger ellen.

Fotó: Nyíregyháza Spartacus FC

Az Egert fogadta a női NB II. Keleti csoportjának nyitányán a Nyíregyháza Spartacus FC női csapata. A szabolcsiak Kertész Tünde góljával korán vezetést szereztek, majd Urai Bianka megduplázta az előnyt. Az első félidőben szépítettek a vendégek, a nagyszünetet követően pedig megfordították a mérkőzés állását és 3-2-re már ők vezettek, de Urai Bianka nem hagyta ezt annyiban, egyenlített, így 3-3 lett a végeredmény.

A lányok a következő játékkörben, szeptember 9-én a Hatvan otthonában szerepelnek.

Pályára lépett az utánpótlás is

Mindeközben az utánpótlás is megkezdte menetelését, az U16-os alakulat mindjárt egy komoly vármegyei rangadóval indított Kisvárdán. Jeddi Béla tanítványai idegesen, kapkodva kezdték a találkozót, melynek eredményeképpen egy látványos szabadrúgást követően a rétközi egylet szerzett vezetést. A gól után ellenben egyre bátrabbá vált a Szpari, amely az első félidő derekán egyenlített, a második játékrészben pedig még négyszer talált ellenfele hálójába, miközben a Várda erejéből már csak egy gólra futotta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában