Labdarúgás, Kisvárda Master Good

2023.09.07. 10:54

Válogatott meghívók érkeztek Kisvárdára

A rétközi egylet három játékosa is érdekelt lesz a nemzeti csapatában.

Driton Camaj

Fotó: Kovács Péter

Igazoltan van távol a Kisvárda Master Good csapatának három játékosa az immáron Mátyus János vezetőedző által dirigált edzésekről – mindhárom futballistának hazája nemzeti csapatában van jelenése. 

A mieinkkel egy selejtezőcsoportban lévő Montenegró a magyarokkal egyazon napon lép pályára, így Danijel Petkovics és Driton Camaj csütörtökön Kaunasban Litvánia vendégeként, vasárnap hazai pályán, Podgoricán Bulgária ellen léphet pályára.

Ilievszkire is számítanak

Mario Ilievszki az északmacedón U21-es válogatottnak a tagja, és ebben a korosztályban most kezdődik az Európa-bajnoki kvalifikáció. A macedónok pénteken Jönköpingben Svédország vendégei lesznek, majd jövő héten kedden Szkopjében fogadják Hollandiát.

További hír a csapat háza tájáról, hogy a bajnokság végéig az NB II.-es Tiszakécske csapatában folytatja kölcsönben Szőr Levente. A huszonkét esztendős középpályás a több játéklehetőség és a fejlődés érdekében került a másodosztályú klubhoz.
Szőr Levente az NB I.-es bajnokság eddig eltelt hat fordulója során négyszer is játéklehetőséghez jutott, valamennyiszer csereként. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában