Asztalitenisz, NAC Nyíregyháza

2023.11.21. 13:35

Ez aztán bravúr a javából!

A nyíregyházi csapat legyőzte az előző szezonban bronzérmet nyerő Kecskemétet.

Szon.hu

A NAC Nyíregyháza csapata (b-j): Adamik Csenge, Laskai Írisz, Pad Franciska, Tarsoly Zsófia, Fülöp Szilvia

A mögöttünk hagyott hétvégén folytatódtak a küzdelmek a női Extraligában, az élvonal csapatai Győrben találkoztak, hogy szombaton és vasárnap lejátsszák a bajnokság alapszakaszának soron következő mérkőzéseit. A tömbösített játéknapokon állt ismét asztalhoz a NAC Nyíregyháza is, Dorogi János csapata két találkozón állt asztalhoz.
Szombaton délelőtt a Budaörs volt az ellenfelük és a papírformának megfelelőn nyert is a tavalyi bajnok, a mieink egyetlen győzelmét Adamik Csenge szerezte Molnár Kendra ellen.
– Várható volt ez az eredmény, azt beszéltük meg a lányokkal, hogy tekintsék ezt egy jó bemelegítésnek a következő mérkőzésre – mondta Dorogi János, a NAC Nyíregyháza edzője.
Hogy milyen jól sikerült, azt délután bizonyították a lányok, hiszen meglepően könnyed győzelmet arattak az előző szezonban bronzérmet nyerő Kecskemét ellen. A sort a Laskai, Adamik páros kezdte, amely játszmát sem engedélyezett ellenfelének. A két lány egyéniben is kitett magáért, mindketten két mérkőzést nyertek, amelyhez még Tarsoly Zsófia tett hozzá még egyet. 
A hétvégére rendelt harmadik mérkőzésüket az Erdért kérésére december 15-re halasztották a felek.
3. forduló
NAC Nyíregyháza–Budaörs 1:6
Győzött: Adamik.
4. forduló
Kecskemét–NAC Nyíregyháza 1:6
Gy.: Adamik 2, Laskai 2, Tarsoly és az Adamik, Laskai páros.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában