Röplabda, Fatum-Nyíregyháza

2023.11.09. 13:42

Jövő szerdán vághat vissza a Fatum-Nyíregyháza

Szon.hu

Fotó: Pusztai Sándor

Mint arról beszámoltunk, a Fatum-Nyíregyháza szerdán Bukarestben 3:1-es vereséget szenvedett a CEV Challenge Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. 
– Nem kaptuk el jól a meccs ritmusát, az első két szettben sok hibával játszottunk. A harmadik játszmában ez megváltozott, és örülünk, hogy egy ilyen erős ellenféllel szemben szettet tudtunk nyerni, de sajnos a negyedik játékrész elején ismét meglépett a hazai csapat, és bár harcoltunk, már nem tudtuk ledolgozni a hátrányt. Bízunk abban, hogy hazai környezetben jobb teljesítményt nyújtunk majd – értékelte a találkozót az együttes vezetőedzője, Tomás Varga.
A Fatum-Nyíregyháza szombaton hazai pályán az UTE ellen folytatja bajnoki szereplését. Jövő szerdán pedig a CEV Challenge Kupa visszavágójára érkezik a román együttes, a párharcból csak akkor jut tovább a Fatum-Nyíregyháza, ha a találkozót 3:0-ra, vagy 3:1-re nyeri, majd az ezt követő  aranyszettben is jobbnak bizonyul. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában