Labdarúgás, vármegyei I. osztály

2023.11.18. 17:42

Őszi bajnok a Mándok

A Kemecse legyőzésével a tabella élén telel a nyírségi gárda.

Győzelmével őszi bajnok lett a piros mezes Mándok.

Fotó: Gazdag Mihaly

Vásárosnamény–Nyírmeggyes 5–0 (3–0)

Vásárosnamény, v.: Lipcsei.
Vásárosnamény: Révész – Géczi, Czene, Szabó (Illés), Zán (Nagy), Deskó, Kopor, Barta, Újvári (Berec), Deák, Orosz. Játékos-edző: Géczi István.
Nyírmeggyes: Zán – Farkas (Török), Nagy, Ács (Sitku), Tőkés (Szondi), Preg, Máté, Török, Csatári, Gönczör, Drabik. Edző: Siska Attila. 
Gól: Újvári 2, Deskó, Illés, Barta (11-esből).
Géczi István: – Mély talajú pályán sikerült kihasználni a helyzeteinket és megszerezni a győzelmet. Köszönjük a szurkolóink őszi biztatását, további sok sikert a Meggyesnek!
Siska Attila: – A körülmények miatt nem tudom értékelni a játékot, de annak örülök, hogy mindkét csapat játékosai vigyáztak egymásra és sérülés nélkül zajlott le a mérkőzés.

Nyírbátor–Nagyecsed 0–1 (0–0)

Nyírbátor, v.: Paráda.
Nyírbátor: Borkó – Czerula, Szücs, Szabó, Pálvölgyi, Bakosi (Erdei), Danó, Nógrádi (Bakó), Tóth E., Tóth Sz., Kun. Játékos-edző: Erdei Zoltán.
Nagyecsed: Szabolcsi – Zámbó, Marinas, Nyíregyházi (Sarkadi G.), Pócsi, Bulyáki, Kóka, Nagy N., Nagy Z., Szabó, Somlyai. Edző: Harbula Balázs.
Gól: Marinas. Kiállítva: Szücs (83.).
Erdei Zoltán: – Nem tudom elmarasztalni a srácokat, mert nagyon sokat mentek és küzdöttek a pályán, de sajnos ezt a játékot gólra játsszák, ezen a meccsen pedig az Ecsed tudott betalálni. További sok sikert a Nagyecsednek!
Harbula Balázs: Az egyébként jó pálya talaja az esőzés miatt ezúttal nem volt igazán alkalmas a folyamatos játékra, a szerencse faktor döntött szerintem a mérkőzésen – most a mi oldalunkra. A győzelmet Ladányi Dávid születésnapjára és felépülésre ajánljuk! Kiemelném Paráda Róbert játékvezető teljesítményét!

Kemecse–Mándok 0–3 (0–2)

Kemecse, v.: Tomori.
Kemecse: Baráth – Hadházi (Boda), Majoros, Ádám, Phrakonkham (Szűcs), Balogh, Csáki, Sógor (Bárdos), Hokk, Sándor, Gönczör. Edző: Sánta Tibor.
Mándok: Lőrincz – Köblös, Jánvári, Koszta (Juhász), Bokor (Szokolai), Baglyos (Csercsa), Jene (Juhász), Molnár, Matyi, Budaházi (Nagy), Cservenyák. Edző: Kocsis János. 
Gól: Bokor 2, Molnár.
Sánta Tibor: – Gratulálok a játékosaimnak az elmúlt félévhez, emberként jelesre vizsgáztak ebben a nehéz időszakban. Gratulálok a Mándok őszi bajnoki címéhez, sok sikert kívánok nekik!
Kocsis János: – A taktikát végig szem előtt tartva fegyelmezetten játszottunk. A kontráinkban benne volt a gólveszély és a gólokon kívül több száz százalékos ziccerünk is volt, úgyhogy ilyen arányban is megérdemelten nyertünk.

Vasárnap játsszák: Nagykálló–Mátészalka, Kállósemjén–Kótaj, Újfehértó–Ibrány és Nyírbéltek–Csenger. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában