Kézilabda

2023.12.20. 14:12

Fehérgyarmati kézis karácsony

Fehérgyarmaton nyolc éve hagyomány, hogy az esztendő ezen szakaszában megszervezik a Kézilabdás Karácsonyt. A jó hangulatú rendezvénynek ezúttal a Kölcsey Ferenc Református Általános Iskola tornacsarnoka adott helyet kedden.

Tarnavölgyi Gergely

Forrás: Fotó: Egyesület

A mindig népszerű, kötetlen hangulatú sporteseményen a Fehérgyarmati VSE és a Szatmár USE korosztályos csapatai mérték most kézilabdás tudásukat és tehetségüket, kezdve a legapróbbaktól, az U8-as korosztálytól egészen az U20-as korcsoporttal bezárólag. Összesen 19 csapat és közel 250 gyerek lépett pályára. Minden gyerek kapott ajándékba egy pólót, valamint egy tombolajegyet, hiszen a nap folyamán értékes nyereményeket (labdák, zoknik, kulacsok, tornazsákok és különféle ajándéktárgyak) sorsoltak ki.
A szervezők köszönik a tombolafelajánlásokat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kézilabda Szövetségnek, a Centrál Étteremnek és a Gyarmatvidéke Zrt. Alapítványnak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában