Vízilabda, Aqua SE

2024.02.05. 17:41

Egy döntetlen, egy vereség a felsőház mérkőzésein

Szon.hu

Az Észak-keleti Területi Gyermek III. (U14) bajnokságban, Debrecenben, a középszakasszal folytatódtak a küzdelmek. Az AQUA SE Nyíregyháza felsőházban szereplő csapatának mérlege egy döntetlen, egy vereség, az alsóházban szereplő csapat két vereséggel rajtolt.

– Sok ilyen meccs kell a további fejlődéshez. Örülünk, hogy ebben a csoportban lehetünk. Erős csapatok ellen játszhatunk, ami csak a javunkat szolgálhatja – értékelt Éder Zsolt utánpótlás edző

Az alsóház küzdelmeit is Debrecenben rendezték, itt az Aqua Sport Egyesület lányai szerepelnek kiegészülve több fiúval. Urbin Tibor vezette csapat nem jól kezdte a középszakaszt, mivel mindkét mérkőzését elveszítette.

- A Vasas ellen nem volt esélye a csapatunknak, más szintet képviselnek ebben a korosztályban a fővárosiak! A Zempléni csapat elleni meccs viszont nyerhető lett volna, de a gyámoltalan támadójáték, és kishitűség rányomta bélyegét játékunkra. Ez a csapat többre képes, hinni kell magukban - tájékoztatott Urbin Tibor

Eredmények, felsőház:

Cívis Póló VSE – AQUA SE Nyíregyháza 8 – 8 (1-2, 2-2, 0-3, 5-1)

Góllövők: Potor V. 3, Koi Sz. 2, Bíró D., Nemes N., Blazsán Á.

AQUA SE Nyíregyháza – Tigra-ZF Eger 6 – 16 (1-4, 2-3, 1-2, 2-7)

Góllövők: Simon L. 2, Muri N., Vass B., Potor V., Nemes B.

Eredmények, alsóház:

Zempléni VK - AQUA SE leány 8-5

Góllövők : Horváth S. 2, Koncz I., Márton, Maticsák

AQUA SE leány - Vasas SC 2-23 Góllövők : Danka 2

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában