Nyíregyháza Spartacus

2024.03.11. 11:23

Tímár szerint nem ez a Szpari harcolt meg az első pozícióért

Tímár Krisztián ígéri, a Nyíregyháza Spartacus visszatér a győztes útra.

Zsóri Dániel (jobbra) ollózva egyenlített

Fotó: Török Attila/Nemzeti Sport

A labdarúgó NB II.-t idáig közel hibátlan teljesítménnyel vezető Nyíregyháza Spartacus egymást követő második mérkőzésén nem nyert. 

Míg a Soroksár elleni 1–1-re legyinthettünk, a kiesés elől menekülő Budafok elleni, múlt vasárnapi 3–2-es vereség azért nagyon bosszantó, mert minden adott volt a győzelemhez. A Szpari két góllal vezetett és több mint hatvan percet játszott emberelőnyben, ám az utolsó másodpercekben még a biztosnak tűnő egy pont is elszállt.

A Spartacus ebben az idényben másodszor kapott kettőnél több gólt, mindkét mérkőzést el is veszítette.

– Ezen a meccsen nem azt a csapatot láttuk, mely kiharcolta, hogy az élen álljon a tabellán – idézi a Spartacus vezetőedzőjét, Tímár Krisztiánt a nyíregyházi klub honlapja. – Több gyenge teljesítményünk volt. Kihagytunk egy büntetőt, vezettünk, emberelőnyben voltunk, de nem sikerült nyerni. Ígérem, hogy visszatérünk a győztes útra! Sajnálom a szurkolóinkat, mert szép számban eljöttek, de nem olyan teljesítményt nyújtottunk, mint amit megszokhattak.

A Budafokot irányító Dajka László az öröm mellett azt sem felejtette el, hogy sok sikert kívánjon a Spartacusnak a folytatáshoz.

– A szívünk miatt megérdemeltük a győzelmet – fogalmazott Dajka. – Két hete dolgozunk együtt, reméltem, hogy már korábban javulást láthatok. Mentünk, daráltunk, nem adtuk fel az utolsó pillanatig, ezért megérdemelten nyertünk. Szabolcsi kötődésem miatt szurkolok a Szparinak, hogy kerüljön fel az NB I.-be.

A Spartacus csak annak örülhetett vasárnap, hogy a harmadik Vasas sem nyert az Ajka ellen (1–1), így a fővárosiakkal szemben kilenc pontra csökkent a különbség. A második helyen álló ETO hétfő este játszott a Budapest Honvéddal, a találkozó lapzártánk után ért véget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában