Futsal

2024.03.02. 09:42

Csapataink még egy lépéssel közelebb kerülhetnek a célhoz

A Nyíregyházára és a Nyírbátorra is fontos mérkőzés vár.

Szon.hu

Öreglaki Norberték újabb pontokat szerezhetnek a felsőházban

Fotó: Gazdag Mihaly

Rendkívül sűrű a futsal NB I. rájátszásának programja, vármegyénk két csapata a csütörtöki mérkőzése után hétfőn újra pályára lép.

Az éremre hajtó A’Stúdió Futsal Nyíregyháza közel tökéletesen kezdett a felsőházban, hiszen előbb Veszprémben nyert, majd a Haladás ellen ért el győzelemmel felérő döntetlent. A 4–4-es iksz azért nagy bravúr, mert magyar csapatnak ebben az idényben még nem sikerült pontot sem szereznie a címvédő ellen – a nyíregyháziak már másodszor tették meg. Lovas Norbert harmadik helyen álló együttese úgy tudná megszilárdítani dobogós pozícióját, ha hétfőn legyőzné a DEAC-ot hazai pályán (18.30). A két csapat legutóbb is a Continental Arénában találkozott egymással, akkor 5–1-es sikert arattak a hazaiak. A debreceniek a rájátszás első fordulójában 5–4-re kaptak ki Kecskeméten, legutóbb pedig ők is 2–1-re verték meg a Veszprémet.

A Nyírbátori SC szeretné az alsóház legerősebb csapataként befejezni a bajnokságot és ennek megfelelően indított: az 5–4-es pécsi siker után csütörtökön 8–5-re verte meg a Maglódot. Elek Gergő együttesére hétfőn nehezebb feladat vár az alsóházban idáig csupán egy pontot szerző, de erős kerettel bíró Újpest vendégeként. A Bátor minden egyes győzelemmel közelebb kerül ahhoz, hogy biztosítsa tagságát az első osztályban. A nyírségiek két győzelme mellett a többi eredmény is jól alakult, hiszen az utolsó kettő, kiesést jelentő pozícióban álló PTE-PEAC és a Maglód két-két vereséget tud felmutatni eddig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában