Labdarúgás, NB III., Sényő FC Selyem-Ber, Kisvárda II.

2024.03.22. 12:44

Terítéken a vármegyei rangadó

Egymással küzd meg régiónk két NB III.-as csapata.

Kapacina Valérékre (feketében) nehéz feladat vár.

Fotó: Sipeki Péter

Az NB III.-as labdarúgó-bajnokság Észak-Keleti csoportjának huszonegyedik fordulójában egymással találkozik vármegyénk két csapata, a Sényő FC Selyem-Ber, valamint a Kisvárda Master Good II.

Ezúttal Nagy Sándor egylete lesz a pályaválasztó, mint ismert, a felek az őszi kiírásban már összemérték az erejüket, akkor a szeptember 3-i meccs a rossz időjárási körülmények miatt félbeszakadt, tíz nappal később pedig 2–2-es döntetlennel zárult a találkozó.

Remek formában a Kisvárda II.

A rétközi egylet a tabella második helyéről várja az összecsapást, Gerliczki Máté csapata mindössze két ponttal van lemaradva az éllovas Putnok mögött, ráadásul továbbra is jó formát mutat, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy sorozatban ötször győzött – legutóbb november 12-én kapott ki a Salgótarján otthonában.

– Nyilván más lesz ez a mérkőzés, mint a többi – vélekedett a Kisvárda II. mestere. – A stáb tagjaival már jó néhány ilyen rangadót megéltünk, éppen ezért próbáltuk a játékosokkal is megérttetni, hogy miben más egy ilyen összecsapás. Nagyon jól ismerjük a Sényő erősségeit, hiszen a bajnokság ezen szakaszában már nehéz újat mutatni. Ahhoz, hogy tartani tudjuk a kiváló helyezésünket, vagy esetleg még előrébb léphessünk, minden egyes meccsnek úgy kell nekivágnunk, hogy csakis a győzelem az elfogadható. Sikorszki Bence sajnos még mindig sérült, rajta kívül azonban nagyrészt egyben van a keret, így pozitív előjelekkel várjuk ezt az összecsapást is.

A Sényő jelenleg a tizenegyedik, a nyírségi gárda azért küzd, hogy minél fentebb kapaszkodjon a középmezőnyben, ezáltal elkerülve a kiesőzónából. A 2024-es naptári évben még nem kapott ki a formáció, egy győzelem mellett két döntetlen került be a tarsolyba.

Ugyanúgy készülnek

– Számunkra minden egyes mérkőzés ugyanolyan fontossággal bír, így a Kisvárda ellen is ugyanúgy készülünk, mint bármelyik másik meccsre – mondta el lapunk megkeresésére a Sényő edzője, Nagy Sándor. – Ugyanazzal a céllal hangolunk, szeretnénk pontot vagy pontokat szerezni. Egy nagyon jó csapatot fogadunk, de mindent megteszünk majd azért, hogy eredményesek lehessünk. Kidolgoztuk azt a taktikát, melynek a segítségével esélyünk lehet.

A találkozó kezdő sípszója vasárnap 14 órakor hangzik fel.

Labdarúgás: NB III., 21. forduló
Sényő FC Selyem-Ber–Kisvárda Master Good II., Sényő, Carnifex FC Sporttelep, v.: Nagy (Tőkés, Vilmányi).
További mérkőzések: DVTK II. F4R–Újpest FC II., DVSC II.–Termálfürdő FC Tiszaújváros (11), Gyöngyösi AK–DEAC, Facultas-Tiszafüredi VSE–REAC, Putnok FC–FC Hatvan, Evolution Cigánd SE–SBTC, Eger SE–Karcag SE (14).

     

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában