Labdarúgás, NB III., Kisvárda II., Sényő FC Selyem-Ber

2024.03.28. 14:15

Tovább kell gyűjtögetni a bajnoki pontokat

A Kisvárda II. a Tiszafüred csapatát fogadja, míg a Sényő Debrecenbe utazik.

A célok eléréséhez mindkét csapatnak szüksége van a pontokra.

Fotó: Gazdag Mihaly

A vármegyei rangadót követően sincs megállás a labdarúgó NB III. Észak-Keleti csoportjában. A pontvadászat huszonkettedik fordulójában az éllovas Kisvárda II. a kiesőzónában tanyázó Tiszafüredet fogadja. 

– Igencsak csalóka a Tiszafüred helyezési száma, hiszen a télen kiválóan erősített a csapat, így egy jóval erősebb gárdáról van szó, mint amit a tabellán elfoglalt pozíciója sugall – mondta el lapunk megkeresésére a Kisvárda II. edzője, Gerliczki Máté. – Nehéz meccsre számítok, de mint mindig, most is a három pont megszerzésének a reményében lépünk pályára.

Meglepetésre készül a Sényő

Habár nem játszott rosszul a vármegyei derbin a Sényő, ám végül nem sikerült pontot szereznie a rétközi egylet ellen, ráadásul a folytatás sem tűnik egyszerűbbnek a dobogóra pályázó DEAC otthonában.

Túl kell lendülnünk a hétvégi meccsen – vezette fel a találkozót a Sényő trénere, Nagy Sándor. – Az eredmény egy kissé csalódást keltő volt, de alkalmasnak érzem a keretet arra, hogy meglepetést okozzon Debrecenben. 

A Kisvárda mérkőzése vasárnap 11 órakor, míg a Sényő összecsapása 16 órakor kezdődik.

Labdarúgás: NB III., Észak-Keleti csoport, 22. forduló
Kisvárda Master Good II.–Facultas Tiszafüredi VSE, Kisvárda, Várkerti Stadion, 11.
DEAC–Sényő FC Selyem-Ber, Debrecen, Egyetemi AC Sporttelep, 16.
További mérkőzések: Karcag–DVSC II. (szombat, 15.), Újpest II.–Putnok (11.), REAC–DVTK II. (14.), Hatvan–Cigánd, Salgótarján–Eger, Tiszaújváros–Gyöngyös (16.).  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában