Röplabda, Fatum-Nyíregyháza

2024.04.26. 14:22

Lászlop Alexandra és Adrian Chylinski is hosszabbított

Szon.hu

A válogatott center a következő szezonban is a Fatum-Nyíregyházát erősíti

Fotó: Gazdag Mihály

Alakul, formálódik a Fatum-Nyíregyháza következő szezonbeli kerete, miután szerdán a csapatkapitány, Tóth Fruzsina újabb két évre kötelezte el magát, pénteken a csapat hivatalos honlapja újabb két hosszabbítóról számolt be.
A vezetése folyamatosan egyeztetett az elmúlt hónapokban a játékosokkal és a szakmai stáb tagjaival is. Eldőlt, hogy a következő szezonban is Adrian Chylinski irányítja a szakmai munkát. Az is eldőlt, hogy Lászlop Alexandra is marad a Fatum-Nyíregyházánál. A válogatott center részben a szakmai stáb miatt is döntött úgy, hogy újabb két éves szerződést ír alá csapatunknál – írja a fatumnyiregyhaza.hu.
– Úgy érzem, a következő szezon lesz az, amikor minden apró darab a helyére kerül. Adrian mellett folyamatosan fejlődhetünk, neki a röplabda az élete, és nagyon szeretne bizonyítani, sokat dolgozik az edzéseken kívül is. Ráadásul megvannak a nemzetközi kapcsolatai, ami segíthet a megfelelő légiósok kiválasztásában. Természetesen az is a hosszabbítás mellett szólt, hogy megszerettem Nyíregyházát, a klubot, 2018-ban érkeztem ide, jól érzem magam, így nem volt nehéz döntés, hogy maradok – mondta Lászlop Alexandra.
A játékos a bajnokság hajrájában egy fáradásos törés miatt nem állhatott a csapat rendelkezésére, de a jövő héttől újra edzésbe áll – a válogatott tagjaként.
– Hétfőn voltam orvosi vizsgálaton, és minden rendben van a lábammal, így hivatalosan is meggyógyultam! Óvatosan kell majd terhelnem, és mivel sokat hagytam ki, így fizikálisan van lemaradásom, de ezt egyeztettük is a válogatottal. Nagyon hiányzik már a labda, várom az edzéseket, hogy újra pályán lehessek – tette hozzá Lászlop Alexandra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában