Labdarúgás, női foci, NB II.

2024.05.26. 13:14

A negyedik helyen zárt a Szpari női csapata

Novák Panna (labdával) mint a csapat egyik meghatározó tagja.

Fotó: Nyíregyháza Spartacus FC

Három napon belül lejátszotta utolsó két bajnoki mérkőzését a női labdarúgó NB II.-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus FC. Május 23-án csütörtökön a Gyulai Amazonok otthonában lépett pályára a gárda, ahol Kocsis Kira kettő, valamint Novák Panna, Pekk Luca és Szalanics Dóra találataival magabiztos 5–1-es sikert aratott Jeddi Béla csapata.

Kiütéses győzelem

Zárásként szombaton Örökösföldön fogadta az egylet a Kazincbarcikát, Szerb Katalin pedig már az ötödik percben vezetéshez juttatta a házigazdát. Az első félidő derekán Urai Bianka és Csábi Bianka is beköszönt, majd a fordulást követően további öt alkalommal zörgette még meg Viszokai-Kovács Zsófia hálóját a Szpari. Végül 8–0 került fel az eredményjelzőre, ezzel a Nyíregyháza egy az előző idényhez képest jóval fiatalabb kerettel is remekelt, 15 győzelem és egy döntetlen mellett hat alkalommal szenvedve vereséget az előkelő negyedik helyen zárta a bajnokságot a Budapest Honvéd, az Újpest, és az Eger triója mögött. Mondhatni van mire építeni, így a következő szezonban akár ismét eljátszhat a feljutás gondolatával a gárda.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában