Labdarúgás, NB I., Kisvárda Master Good

2024.05.23. 08:09

Kisvárda: Az év felfedezettjei között a kapus

Kovács Marcell kapta a fiatalok közül a legtöbb játékpercet. A Kisvárda kapusa az év felfedezettjeinek válogatottjába is bekerült.

Rivaldafényben Kovács Marcell a Kisvárda kapusa.

Fotó: kisvardafc.hu

Labdarúgás: Az OTP Bank Liga előző szezonjában a DVSC (3232 perc) és az MTK Budapest (3145 perc) után a Kisvárda Master Good adta a harmadik legtöbb játékpercet a fiataloknak, vagyis a 2003-as születésűeknek, vagy annál fiatalabbaknak, összesen 2880 percet. Ezek jelentős hányadát a gárda hálóőre Kovács Marcell kapta, aki 1880 percet védett, és ezzel az egész NB I mezőnyét tekintve egyénileg ő játszotta a legtöbbet a fiatalok közül.

Remekelt a Kisvárda hálóőre
Kovács Marcell biztos pont volt a Kisvárda csapatában.
Fotó: kisvardafc.hu

Remekelt a Kisvárda ifjonca

Az ifjú kapushoz kapcsolódó hír, hogy bekerült az M4 Sport által összeállított a „Felfedezettek” válogatottjában. Kovács Marcell beválogatását így indokolta a közszolgálati sportcsatorna hírportálja: – Hatalmas csatát „vívtak” az álomcsapatba kerülésért Pécsi Árminnal, talán orrhosszal, a plusz háromszáz játékperc révén lett a kapus Kovács Marcell. A Kisvárda ezúttal is a gólvonalon biztosította be a fiatalok játszatásáért járó 325 milliós támogatást, de a múlt szezonban Hindrich Ottónál tapasztalt ingadozó teljesítménynél Kovács jóval stabilabb volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában