kézilabda

2024.05.23. 14:00

Világcsúcs a vármegyei kézilabda bajnokságban

Nincs megállás, a vármegyei férfi kézilabda bajnokságban számolatlanul potyogtak a gólok. Ez aztán a világcsúcs!

Szon.hu

Fotó: imagean

Múlt héten lejátszották az utolsó mérkőzéseket a vármegyei férfi bajnokságban, a csapatok gondoskodtak arról, hogy emlékezetes maradjon a szezonzáró forduló, egyik mérkőzésen alighanem világcsúcs született. Csak dörzsöltük a szemünket, amikor arról számoltunk be korábban, hogy egy mérkőzésen 102 gól született, de azt is hitetlenkedve fogadtuk, hogy Szögi Roland 33 találatig jutott egy mérkőzésen. 

kézilabda, vármegyei bajnokság, világcsúcs
Egy mérkőzésen 116 gól, ez alighanem világcsúcs

Azt gondoltuk, hogy a SZIKE 1–SZIKE Nyírpazony találkozó 110 góljánál nincs feljebb, de tévedtünk, újabb világcsúcs a vármegyi férfi kézilabda bajnokságban! A helyszínen huszonöten látták május 17-én a nyírpazonyi sportcsarnokban, hogy a mindössze öt mezőnyjátékossal felálló SZIKE Nyírpazony gárdája a huszonegy találatig jutó Türk Ferenc vezérletével hiába dobott negyvennyolc (!) gólt, mégis vesztesen hagyták el a játékteret, mert a Fehérgyarmat hatvannyolcig meg sem állt, amelyből Szabó István huszonhatot vállalt. A jegyzőkönyv összesen 116 gólt tartalmaz, ami véleményünk szerint már a Guinness Rekordok Könyvébe kívánkozik.

A hihetetlen világcsúcs jegyzőkönyve

Íme a mérkőzés jegyzőkönyve:
SZIKE Nyírpazony–Enjoy Robotics Fehérgyarmati VSE 48–68 (23–34)
Nyírpazony, 25 néző, v.: Gyulai, Rontó. SZIKE Nyírpazony: Bódor (kapus), Tisza 1, Kiss 7, Türk 21, Lázár 13, Szender 6. Fehérgyarmat: Bihari B., Barkaszi (kapusok), Kullár 5, Czeglédi P. 1, Cspos J. 1, Csapos Á. 8, Bihari Z. 4, Szabó G. 6, Szabó I. 26, Bíró 11, Nagy 6. Kiállítások: 2, illetve 0 perc. Hétméteresek: 1/0, illetve 1/0.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában