kempo

2019.10.12. 08:05

Az újfehértói kempósok biztosan nyerték a csapatversenyt

A válogatottak a portugáliai Európa-bajnokságra készülnek.

Szombaton ötödik alkalommal rendezték az Újfehértói Kempo Kupát és Izsó Mihály Emlékversenyt, amelyen dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár is megjelent, és méltatta a magyar kempósok sikereit. A találkozó a magyar bajnokság harmadik pontszerző állomása volt, amelyen tizenöt klub színeiben több mint százan indultak és nyolc kategóriában versenyeztek a dobogós helyezésekért.

Az Újfehértó Kempo HSE húsz indulója végül huszonnégy aranyat, húsz ezüstöt és tíz bronzot szerzett, és a házigazda biztosan végzett a csapatverseny élén. Az újfehértói klub több versenyzője is tagja a magyar válogatottnak, amely részt vesz október végén a portugáliai Európa-bajnokságon. KM

Újfehértói Kempo Kupa

Végeredmény: 1. Újfehértói Kempo HSE, 2. Firewolf Küzdősport és Szabadidő Egyesület, 3. Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE, 4. Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia, 5. Herceghalmi Kempo Dojo SE, 6. PDM GymAz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!