Kisvárda hírei

2013.05.06. 12:55

Hajnal óta zavarta a közlekedést

Egy gazdátlanul hagyott autó is problémát jelenthet a közlekedőknek, ám ha mindezt egy felüljárón tesszük, az már komolyabb esetnek számít.

Egy gazdátlanul hagyott autó is problémát jelenthet a közlekedőknek, ám ha mindezt egy felüljárón tesszük, az már komolyabb esetnek számít.Hétfő reggel az elsődleges információ szerint egy Opel tartott Kisvárdán, az Árpád utcán a belvárosból kifelé. A felüljárón a jármű megállt a forgalmi sáv közepén. A gépkocsi vezetője otthagyta az autót. Az egyre erősödő forgalomban a járművezetők kerülgették az Opelt, ami fokozott balesetveszélyt jelent, túl a várakozás tilalmán.

A rendőrök megkeresték a tulajdonost. A kisvárdai rendőrkapitányság baleseti helyszínelői váltakozva félpályán irányították a forgalmat. A tulajdonos ismerősei és rokonai a járműhöz érkeztek, de az mozdíthatatlanul állt ezért a járművet autómentő szállította el. Baleset szerencsére nem történt. A büntetőcédula szerint fél öttől zavarta a felüljárón közlekedőket a gazdátlan autó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!