Kisvárda hírei

2014.11.02. 11:00

Karasztrófavédelmi hírek Szabolcsból

Nyíregyháza<strong> -</strong>Több árokba csúszott gépkocsihoz riasztották a megye tűzoltóit a kisebb tűzesetek mellett.

Nyíregyháza -Több árokba csúszott gépkocsihoz riasztották a megye tűzoltóit a kisebb tűzesetek mellett.

Akácos aljnövényzete égett hatszáz négyzetméteren péntek délután Nagyhalászban, a Rétköz utcában. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók fékezték meg a lángok továbbterjedését.

Személygépkocsi motortere égett péntek délután Nyíregyházán, a Tó utcában. Személyi sérülés nem történt, a nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak az esethez.

Egy személygépkocsi árokba csúszott, majd a fának csapódott szombat hajnalban Szamoskér és Tunyogmatolcs között. A járműben utazó négy felnőtt férfi közül ketten súlyos, kettő pedig könnyű sérüléseket szenvedett. A fehérgyarmati katasztrófavédelmi őrs tűzoltói a járművet áramtalanították, a helyszínt biztosították és a műszaki mentésnél segítettek.

Szintén árokba csúszott és forgalmi akadályt képezett szombat hajnalban Pátyod belterületén, egy osztrák rendszámú személygépkocsi. Személyi sérülés nem történt. A csengeri önkormányzati tűzoltók vonultak az esethez.

Ötven négyzetméteres családi ház két szobája füsttel telítődött szombat délután Geszteréden, a Lovas tanyán. Feltehetően a cserépkályha füstjárata eldugult, a kéményben izzást a szakolyi önkormányzati és a helyi önkéntes tűzoltók nem tapasztaltak. A kiérkező rajok túlnyomásos ventillátorral a lakást átszellőztették, valamint a kéményt átvizsgálták.

Egy személygépkocsi hajtott árokba szombat délelőtt Tiszaszalka és Vámosatya között, ahol forgalmi akadályt képezett. A járműben ketten utaztak, a mentők egy sérültet kórházba szállítottak. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók a gépkocsit áramtalanították és kivontatták.

Egy darab egy köbméteres műanyag szemetes konténer égett szombat délután Kisvárdán, a Gyár utcai lakótelepen. A város hivatásos tűzoltói fékezték meg a lángok továbbterjedését.

Árokba hajtott és fejtetőre borult egy személyautó vasárnap reggel a 49-es számú főúton, Győrtelek határában, a Móricz Zsigmond utcai kereszteződésénél. A jármű két utasát a mentők kórházba szállították. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították és az útakadály megszüntetésén dolgoztak.

SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!