Kisvárda hírei

2015.01.15. 12:33

Lezárt nyomozás: Idős nő táskáját akarta elvenni

Kisvárda - A bűncselekmény gyanúsítottját a bejelentés napján elfogták a kisvárdai rendőrök.

Kisvárda - A bűncselekmény gyanúsítottját a bejelentés napján elfogták a kisvárdai rendőrök.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást R. Tibor 19 éves gemzsei lakos ellen. A frissen lezárt nyomozás adatai szerint a férfi 2014. december 12-én 17 óra körüli időben egy Kisvárdán hazafelé tartó 64 éves nő táskáját próbálta kitépni a kezéből az utcán. Az asszony elesett, de táskáját nem engedte, így a támadó zsákmány nélkül menekült el. A hölgy csak másnap fordult orvoshoz, ekkor derült ki, hogy a rántástól eltört a karja. A rendőrség is csak ekkor értesült a bűncselekményről. A széleskörű adatgyűjtés eredményeként még aznap, december 13-án azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 19 éves gemzsei lakost. A helyi körzeti megbízottak a fiatalembert tornyospálcai ismerősei lakásán a fürdőszobában, egy fal mellé állított ágy mögött elrejtőzve találtak meg, aki a rendőrök láttán menekülni próbált. Az egyenruhások R. Tibort elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozóhatóság a férfit bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását, amit az illetékes ügyészség indítványára a bíróság elrendelt és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!