Kisvárda hírei

2015.01.09. 17:29

Mentoráló iskola címet kapott a várdai Vári

Kisvárda - A megyei intézmény bemutató foglalkozásokra, nyílt napra várja az érdeklődő pedagógusokat.

Kisvárda - A megyei intézmény bemutató foglalkozásokra, nyílt napra várja az érdeklődő pedagógusokat.

A Mentoráló intézményi működés kialakítására című pályázat minősítése alapján a kisvárdai Vári Emil Általános Iskola mentoráló intézmény címet nyert az idei tanévtől kezdődően. A díj­átadásra nemrégiben a fővárosban került sor.

Az előkelő címmel természetesen feladatok is járnak, többek között a matematikai, humán és természettudományos tehetséggondozás moduláris oktatással kapocslatban nyílt napokat, bemutató foglalkozásokat, disszeminációkat tartanak más intézmények érdeklődő pedagógusainak.

– Tavaly bemutattuk programunkat, hospitálási lehetőséget biztosítottunk a kollégáknak, s ebben az esztendőben is folytatjuk a munkát. Januárban 20-án délelőtt a humán modul megtekintésére lesz lehetőség, a tanév második félévében pedig segítséget nyújtunk az érdeklődő iskoláknak. Konzultációkra, műhelybeszélgetésekre kerül majd sor, illetve igény esetén további bemutató foglalkozásokat is tartunk – számolt be a kisvárdai iskola életében bekövetkezett változásokról Novákné Albi Éva programfelelős.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!