Kisvárda hírei

2015.02.18. 18:46

Magánlaksértés Pátrohán - a rendőrökre is rátámadtak

Pátroha - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. február 17-én egy pátrohai nő tett bejelentést, hogy házába bement két férfi, akik korábbi sérelmeik miatt megfenyegették és bántalmazták.

Pátroha - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. február 17-én egy pátrohai nő tett bejelentést, hogy házába bement két férfi, akik korábbi sérelmeik miatt megfenyegették és bántalmazták. A Kisvárdai Rendőrkapitányság Dombrádi Rendőrőrsének munkatársai a bejelentést követően perceken belül a helyszínre érkeztek. A feltételezett elkövetők a rendőri intézkedés során is agresszíven viselkedtek - egyikük megpróbálta megütni, majd megrúgta a nyomozót. A rendőrök a két férfit megbilincselték és előállították a rendőrőrsre, ahol magánlaksértés vétség, valamint testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával hallgatták ki őket.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság a gyanúsítottak őrizetbe vétele mellett folytatja az eljárást, hivatalos személy elleni erőszak elkövetése miatt pedig az ügyészségen tettek feljelentést.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!