Magyarország

2010.11.19. 19:15

Megvadult ló okozott balesetet - súlyosan sérült a kézilabda edző

<p>Egy megvadult ló okozott súlyos balesetet a Csongrád megyei Székkutas határában péntek este. A megbokrosodott állat egy autó elé szaladt, amelynek sofőrje súlyos és utasa súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett.</p>

Meg nem erősített információink szerint az autót a Kecskeméti Kézilabda Egyesület edzője, Avar György vezette. Őt és feleségét a mentők a Szegedi Klinika Traumatológiájára szállították.

Székkutas és Orosháza között az földúton hajtott lovaskocsival egy ittas férfi. A hajtó leesett a bakról, ettől a lovak megvadultak és a kocsival együtt a 47-es főútra nyargaltak. A megvadult állatokat azonban nem tudta kikerülni az autós és elütötte. Egy állat azonnal elpusztult. A sofőr súlyos és felesége súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett. A Szegedi Klinika Traumatológiai osztályára szállították a mentők. A bakról leesett hajtó is könnyebben megsérült.

A 47-es utat a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!