Magyarország

2011.11.12. 16:02

MSZP: Selmeczi Gabriella nem tudja, mi történik a való világban

Budapest, 2011. november 12., szombat (MTI) - Az MSZP szerint Selmeczi Gabriellának, a Fidesz szóvivőjének fogalma sincs, mi történik a való világban, Magyarországon.

Budapest, 2011. november 12., szombat (MTI) - Az MSZP szerint Selmeczi Gabriellának, a Fidesz szóvivőjének fogalma sincs, mi történik a való világban, Magyarországon.A szocialista párt országos központja által jegyzett szombati közlemény szerint ha nem így lenne, akkor a Fidesz szóvivője "nem mondana sorozatban annyi sületlenséget, felháborító hazugságot, agyrémnek minősülő összeesküvés-elméleteket". Mint írták, az MSZP javasolja a politikusnak, hogy "ostobaságok közzététele helyett inkább szégyellje magát, hogy 3 millió ember meglopásában részt vállalt".

Az ellenzéki párt a Fidesz szóvivőjének szombati közleményére reagált, amelyben a politikus azt írta: az MSZP és a Demokratikus Koalíció titkos paktumot kötött, amelynek része, hogy 2014-ben a szocialisták adják majd a miniszterelnök-jelöltet, Gyurcsány Ferencet pedig "nyilvánvalóan köztársasági elnöknek akarják jelölni".

Az MSZP szombaton tartja kongresszusát, amelynek résztvevőit levélben köszöntötte Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke.

- M?TI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!