Magyarország

2012.11.10. 12:13

Leégett egy kaposvári ház, a tűzoltók két kutyát mentettek ki a pincéjéből

Kaposvár, 2012. november 10., szombat (MTI) - Leégett egy épület Kaposváron, az Ivánfahegyalján szombat reggel, a lakók még időben kimenekültek, a tűzoltók két kutyát mentettek ki az égő ház pincéjéből - tájékoztatta a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Kaposvár, 2012. november 10., szombat (MTI) - Leégett egy épület Kaposváron, az Ivánfahegyalján szombat reggel, a lakók még időben kimenekültek, a tűzoltók két kutyát mentettek ki az égő ház pincéjéből - tájékoztatta a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.Gaál Attila közölte: nem sokkal hét óra után érkezett a jelzés a megyei műveletirányító központba, hogy Kaposváron teljes terjedelmében ég egy harminc négyzetméter alapterületű épület.

A helyszínre négy járművel vonuló kaposvári tűzoltók kiérkezésekor a ház tetőszerkezete már teljesen leégett, egy gázpalack felrobbant, az épületben lakók kimenekültek. Tizenkét tűzoltó csaknem egy órán át oltatta a lángokat.

A tüzet feltehetően elektromos zárlat okozta, személyi sérülés nem történt, a lakókat ismerősök fogadják be - közölte Gaál Attila, aki elmondta azt is, hogy a két kutyára a ház átvizsgálása során találtak rá a tűzoltók a füsttel telítődött pincében, ahonnan épségben kimentették őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!