Magyarország

2015.01.15. 11:09

Való Világ: Mi újság a villában?

Tudjuk, hogy senki sem nézi, de azért varázslatos módon a cikkeket mégis olvassák. Az utóbbi időben olyan fordulatok történtek, ami mellett már mi sem mehetünk el szó nélkül.

Tudjuk, hogy senki sem nézi, de azért varázslatos módon a cikkeket mégis olvassák. Az utóbbi időben olyan fordulatok történtek, ami mellett már mi sem mehetünk el szó nélkül. Az egyik legnagyobb változás (és egyben legszomorúbb is), hogy Macinak egészségügyi problémák miatt fel kellett adnia a játékot. Tegnap emiatt egy ijesztő levelet kaptak a játékosok, miszerint új lakó érkezik közéjük. Laci felállt és amolyan rappesen elkezdte ismételgetni, hogy ő bizony megmondta (abban is biztos volt, hogy csaj jön és tetkós). Abban mindenki egyetértett, hogy ennyi idő után már nem fair, ha új játékos érkezik. Egyedül Robin jött rá arra a nyelvtani turpisságra, hogy azt írták: "lakó és nem pedig "villalakó". Vagyis az új érkező egy állat lesz. Nem is mertek volna egyébként embert küldeni közéjük, biztos, hogy első nap megfojtják álmában. Az új lakó tehát egy disznó lett, ami így nagyban felnyomta az átlag IQ-t.

A másik történés tényleg egy iszonyatburtál fordulat: DANI ELÁRULTA LACIT!!! Daninak ugyanis volt egy lilakendőlevételi szuperképessége, amit most fel is használt, mert félt, hogy a bögyös anyuka (Zsuzsa) őt fogja kivinni. Lacinak pedig elvileg több konfliktusa van Zsuzsával (hihetetlen, hogy ezt ennyi idő után még tudják számolni és észben tartani), így a kendőlevétellel elvileg ő megmenekült. A számítása bejött, Zsuzsa rávetődött a kicselezett Lacira és kiviszi egy kis boxmeccsre.

A harmadik (levezető) történés pedig Fannika átalakulása. Az ő aduásza a szépségnap volt és már annyi feszültség gyűlt benne össze, hogy most felhasználta. A nagy átalakulás után jöhetett a pucsítós fotózás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!