Magyarország

2016.03.09. 10:39

Élve született a csecsemő, emberölés miatt nyomoznak Nagykállóban

Nagykálló - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Nagykálló - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Egy nyíregyházi szülészorvos 2016. március 7-én 11 óra 15 perckor értesítette a rendőrséget, hogy egy 31 éves nagykállói nő szülés utáni állapotban került kórházba, de az újszülöttnek nyoma sem volt. A rendőrök a nő lakóházában és annak közvetlen környezetében kutatást tartottak. A halott csecsemőre végül a kerti mellékhelyiségében találták rá.

A nyomozás jelenlegi adatai, valamint az igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint a csecsemő élve született. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -


Nagykálló – Halott csecsemőt találtak Nagykállóban. Testét a tűzoltók emelték ki az udvari wc-ből. Azt még nem tudni, hogy élt-e, amikor megszületett.

Nagykálló – Információnk szerint hétfő dél körül Nagykállóban a Nyár utcában egy családi ház portáján a wc-ben tisztázatlan körülmények között találtak rá egy halott csecsemőre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!