Magyarország

2017.01.11. 16:50

Videó: Megrázó riport - Többet szenvedhetett a 6 hónapos gyerek, mint más ember évtizedek alatt

Devecser - Hat hónapos volt, amikor meghalt, mégis többet szenvedhetett, mint más ember évtizedek alatt - ezt mondta az ügyész arról a kisfiúról, akit a nevelőapja úgy megrázott, hogy belehalt a sérüléseibe Devecserben. A brutális férfit nyolc évre ítélték jogerősen, az apró gyermeket a szakértői vizsgálatok alapján folyamatosan bántották, szörnyű kínokat élt át. Az anyja 5 év felfüggesztett börtönt kapott - <a href="http://rtl.hu/rtlklub/hirek/szornyu-kinokat-elt-at-a-gyerek">derült ki az rtl.hu riportjából</a>.

Devecser - Hat hónapos volt, amikor meghalt, mégis többet szenvedhetett, mint más ember évtizedek alatt - ezt mondta az ügyész arról a kisfiúról, akit a nevelőapja úgy megrázott, hogy belehalt a sérüléseibe Devecserben. A brutális férfit nyolc évre ítélték jogerősen, az apró gyermeket a szakértői vizsgálatok alapján folyamatosan bántották, szörnyű kínokat élt át. Az anyja 5 év felfüggesztett börtönt kapott - derült ki az rtl.hu riportjából.

Forrás: rtl.hu


Forrás: tenyek.hu


Budapest, Devecser - Hiába járt hozzájuk rendszeresen a családgondozó, a védőnő, látta a háziorvos, és látogatták a rokonok, mégis több mint két hónapon keresztül vertek egy csecsemőt egy devecseri családban. Megégették kamillázás közben, eltörték a kezét és a bordáit, a fejét ért sérülésbe pedig később bele is halt. A hivatalnokok szerint ők mindebből semmit sem láttak, a szomszédok és a rokonok pedig elfordították a fejüket. Az ügyészség szerint az agresszív mostohaapa volt a tettes, akitől hiába retteg még mindig a volt párja, egészen mostanáig szabadlábon védekezhetett. Így verhettek halálra egy kisgyereket, aki mindvégig a hivatalok és a rokonok szeme előtt volt. Albert Ákos cikke az Abcúgon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!