Nagyvilág

2008.09.13. 11:57

Rákja miatt lett csóró

<p>Amikor az orvosok közölték Andy Lees-zel, hogy nem több mint hat hete van hátra, nekilátott komor feladatának – felkészült a halálra...</p>

Élete során összegyűjtött 18000 fontját (közel 5 és fél millió forint) a hozzá közel állók között osztotta szét, mindössze a temetésének költségeit tartotta meg. Majd várt, hogy rákja elvégezze a többit.

Egy évvel később még mindig az élők között találta magát, amikor megmondták neki, nem fog még meghalni!

Most, egy fillér nélkül, 72 évesen azt tervezi, hogy pert indít a kórház ellen, ahol a téves diagnózist megállapították.

„Az orvosok azt mondták, máj- és tüdőrákom van. Nem tehetnek értem semmit, négy-hat hetem van hátra. Mostanra beismerték, hogy tévedtek; habár nagyon beteg vagyok, nem haldoklom. Elosztogattam, amit egy élten át megtakarítottam, mert azt hittem, nem lesz szükségem többé semmire. Teljesen legatyásodtam” – mondta a férfi.

Négy fia és egyetlen lánya között fejenként 1000, két unokája között pedig fejenként 2000 fontot osztott szét, míg a barátok összesen 3000 fonton osztoztak.

Családjára való tekintettel saját temetésének ügyeit is elintézte. Sírkőre és az egyéb költségekre 6000 fontot (1 800 000 forint) fizetett ki.

Sírkövét az otthonához közeli temetőben helyezték el, ahová a temetését rendelte. Később ennek eltávolítását kellett kérnie, hogy séta közben ne találkozzon szembe a saját nyughelyével.

Forrás: netbulvar.hu

Ezek is érdekelhetik