Nagyvilág

2010.07.23. 17:37

Olaszországban találták meg a szökevény testvéreket

<p>Olaszországban találták meg pénteken azt a három osztrák tinédzser testvért, akik még vasárnap szöktek meg ausztriai otthonukból és szüleik autójával 400 kilométeres túrát tettek meg - számolt be róla az olasz média.</p>

A 14, illetve 15 éves fiúk szombaton kötötték el az autót a tiroli Kitzbühelből. Az olasz rendőrök az olaszországi Jesolo üdülőhelyen bukkantak rájuk. A testvérek kikapcsolták mobiltelefonjaikat, így napokig nem tudtak rájuk találni, sőt még pénz sem volt náluk és ruhákat sem vittek magukkal. A fiúkat Európa-szerte keresték a rendőrök, de csak szerdán értek el áttörést, amikor egy szemtanú meglátta őket Jesolo strandján, amely Velence közelében van és nagyon népszerű az osztrák turisták körében.

A tinédzsereket egy helyi rendőrörsre vitték, ott várják meg szüleiket, akik pénteken érkeznek meg. Valószínűleg nemcsak alapos fejmosást kapnak, hanem zsebpénzüket is csökkentik majd, mivel jókora bírságot szabtak ki rájuk jogosítvány nélküli vezetés miatt.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!