Nagyvilág

2011.06.06. 15:23

Őrület: A kezéből eszik a cápa!

<div> <div> <p>Az őrült nő azt hiszi, a cápa egy édes kis háziállat.</p> </div> </div>

Mit tenne, ha közeledne Ön felé egy hatalmas cápa? Menekülne, amerre és ahogy bír, nem igaz? Hát ez a nő nem így van ezzel. Ő egyenesen imádja a vérszomjas cápa társaságát. Sőt, a kezéből eteti halakkal az óriási állatot, és ha elég közel jön, meg is paskolja a fejét.

Videó: Cápa etetése

A videón látható hölgy Valerie Taylor ausztrál cápa-szakértő, aki a szeretetteljes kommunikáció segítségével megtanulta megérteni ezeket a hatalmas és tiszteletet parancsoló lényeket. Azért Önök ne csinálják utána!


Ron és Valerie Taylor neve ismerően cseng a világnak azon a részén, amely bőven el van látva tengerekkel. A kutató és fotográfus-páros játékfilmekben is hasznosította már szaktudását. Életük célja a víz alatti birodalom lényeinek kutatása és védelme. E két, mindenre elszánt kutatót figyelve tanúi lehetünk ember és tenger tökéletes összhangjának, összesimulásának és egy csodálatos világ kitárulkozásának.


Kapcsolódó videók:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!