Nagyvilág

2012.11.27. 11:30

A pornós macák boldogabbak

Nagyobb az önbecsülésük és általánosabban is jobb életük van, mint nem pornózó női társaiknak – áll egy friss tanulmányban.

Nagyobb az önbecsülésük és általánosabban is jobb életük van, mint nem pornózó női társaiknak – áll egy friss tanulmányban. A felnőtt filmipar mindig is egy olyan szegmense volt a társadalomnak, amelynek résztvevőit inkább az általános utálat lengte körül, mintsem bárminemű tisztelet. Egy friss tanulmány szerint azonban a pornózó nők jobb életet élnek, nagyobb az önbecsülésük, szexuálisan kielégültebbek és jóval spirituálisabbak, mint a mesterséget hivatalosan nem űző hölgy társaik.

A Pennsylvania városában található Shippensburg Egyetem, a texasi Woman’s University és a Felnőttipar Egészségügyi és Gyógyászati Intézet közös felmérése szerint a korábban kialakult el-, és kihasznált játékszerként képzeletünkben élő pornósztárok alakja már a múlté. – Korábban számos esetben a pornószínésznőket drogfüggő, hajléktalan, nyomorgó, nincstelen és szexuálisan zaklatott nőkként ismertük.

Sőt, voltak akik azt állították, hogy a szakma összes szereplője gyermekkorában ki volt éve valamilyen erőszakos nemi aktusnak. Ennek az előfordulási gyakorisága azonban egyáltalán nem volt kimutatható – fogalmaz a tanulmány, amiben az szexipar 117 résztvevője mellett átlagos életet élő, hasonló korú hölgyeket is faggattak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!