Nagyvilág

2014.05.29. 14:51

Éljen az ifjú pár!

Kína - Nem biztos, hogy mondhatunk ilyet, amikor egy 113 éves hölgy hozzámegy egy 70 éves férfihoz. Nem baj, sok boldogságot nekik!

Kína - Nem biztos, hogy mondhatunk ilyet, amikor egy 113 éves hölgy hozzámegy egy 70 éves férfihoz. Nem baj, sok boldogságot nekik!Kínában történt a fent említett furcsa esküvő. A pár egy nyugdíjas otthonban szeretett egymásba Xinjiang  tartományban és több hónapnyi randizás után most elérkezettnek látták az időt arra, hogy összekössék életüket. Azatihan Sawuti a feleség és Aimti Ahemti, a férj.  Azatihan 113 éves, és egyszer már elutasította Aimti lánykérését, arra hivatkozva, hogy már túl öreg. Nyilván azóta sokat fiatalodott és meggondolta magát.

A románc egy évvel ezelőtt kezdődött. Aimti azzal keltette fel az "ifjú" hölgy érdeklődését, hogy extra ételt adott neki. Az otthon lakói szép számban vettek részt a nem mindennapi lakodalmon. A menyasszony fátylat viselt, a vőlegény pedig kalapot, és így mondták ki a boldogító igent.

A férj és a feleség között tehát van egy röpke 43 év körkülönbség, ráadásul a feleség javára. Szakértők szerint az optimális differencia 4 év és 4 hónap a férj javára. De kinek kell a szakértői vélemény, amikor tombol a szerelem? Kívánunk nekik még nagyon sok boldog házasságban eltöltött évet!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!