Nagyvilág

2015.03.14. 17:57

Napi tyűha: 360 fokkal újít a Youtube

A Youtube új érezte, hogy a hagyományos videók már nem kötik le eléggé az embereket, hiába gigaHD felbontásúak. Gondoltak egy merészet és bevezették a 360 fokban, szabadon forgatható videót. Elsőként a Red Bull csapat töltött fel ilyet a Forma 1-es autójából.

A Youtube új érezte, hogy a hagyományos videók már nem kötik le eléggé az embereket, hiába gigaHD felbontásúak. Gondoltak egy merészet és bevezették a 360 fokban, szabadon forgatható videót. Elsőként a Red Bull csapat töltött fel ilyet a Forma 1-es autójából. Jobb témát keresve sem találhattak volna az újdonság promóciójára. Egyelőre csak az Android Youtube alkalmazásában és Chrome böngészőben működik a dolog. Ha valaki nem ilyenen próbálkozik, a videó akkor is elindul, csak egy kicsit furcsán fog kinézni. Ha viszont az első kettőben próbálkozunk, az egér segítségével foroghatunk a felvételben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!