Nagyvilág

2015.08.26. 20:56

Már 75 millió számítógépen fut a Windows 10 operációs rendszer

San Francisco, 2015. augusztus 26., szerda (MTI) - Kevesebb mint egy hónappal piaci bevezetése után már több mint 75 millió személyi számítógépen és más eszközön fut a Windows 10 operációs rendszer - jelentette be szerdán <a href="https://twitter.com/yusuf_i_mehdi" target="_blank">Twitter üzenetekben</a> a Microsoft alelnöke.

San Francisco, 2015. augusztus 26., szerda (MTI) - Kevesebb mint egy hónappal piaci bevezetése után már több mint 75 millió személyi számítógépen és más eszközön fut a Windows 10 operációs rendszer - jelentette be szerdán " target="_blank">Twitter üzenetekben a Microsoft alelnöke.

A Microsoft alelnöke közölte, hogy ezalatt az idő alatt 122 év játékidőt regisztráltak Xbox játékkonzolon Windows 10 operációs rendszerrel, valamint a Windows Store alkalmazás-portálról hatszor annyi szoftvert töltöttek le a felhasználók Windows 10, mint Windows 8 operációs rendszeren futó készülékre.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!