Nagyvilág

2017.06.12. 15:03

Videó: Nem bírta ki a pár, már a repülőn elkezdtek szexelni (18+)

Ibiza - A párocska nem bírta ki Ibizáig, egymásnak kellett esniük a repülőn. A többi utas igencsak zavarba jött a dologtól, kényszeredett nevetés hallatszódik csak soraikból, no meg persze akadt olyan utas is, aki rögtön megörökítette kamerával a szokatlan jelenetet.

Ibiza - A párocska nem bírta ki Ibizáig, egymásnak kellett esniük a repülőn. A többi utas igencsak zavarba jött a dologtól, kényszeredett nevetés hallatszódik csak soraikból, no meg persze akadt olyan utas is, aki rögtön megörökítette kamerával a szokatlan jelenetet. A légitársaság nem vette ennyire félvállról a dolgot: a Ryanair szóvivője azt mondta, komolyan kivizsgálják az ügyet, nem tűrnek meg a repülőn olyan magatartást, ami kényelmetlen helyzetbe hozza a többi utast.

Forrás: dailymail.co.uk


A sofőr nem hitt a szemének, amikor elszáguldott mellette egy Hyundai, aminek a vezetője épp intim pillanatokat élt meg a párjával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!