Nagyvilág

2017.07.06. 17:21

Hihetetlen felvétel! Ismét megmutatta magát a Loch Ness-i szörny!

Skócia - Jó ideig nem jött hír a skóciai szörnyről, de úgy tűnik, ismét aktív. <a href="/video-hihetetlen-felvetel-ismet-felbukkant-a-loch-ness-i-szorny/3476425" target="_blank">A legutóbb videó felvételt készítettek róla</a>, most két ausztrál turistának sikerült lencsevégre kapniuk a titokzatos lényt.

Skócia - Jó ideig nem jött hír a skóciai szörnyről, de úgy tűnik, ismét aktív. A legutóbb videó felvételt készítettek róla, most két ausztrál turistának sikerült lencsevégre kapniuk a titokzatos lényt.

A turisták meglátogatták az Urquhart Castle-t, amely a Loch Ness-i tó közelében fekszik - itt készült a megmagyarázhatatlan fotó, amin szerintük egyértelműen a szörny látszik - ami a kép alapján igencsak méretesnek tűnik.

— Cryptosightings (@CryptoSightings) ">2017. június 29.

Forrás: express.co.uk


A titokzatos szörny 9 hónapja nem hallatott magáról, de most ismét visszatért. Egy új videó látott napvilágot, ahol Nessie ismét megmutatta magát a világnak - ráadásul nagyon jó minőségű felvétel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!