Nagyvilág

2019.04.10. 07:15

Íme, a sztárok legkínosabb randipillanatai

A sztárvilágban is előfordulnak félresikerült randevúk - még olyan hírességek is próbálkoztak egymással, akikről mindenki azonnal megmondta volna, hogy nem illenek egymáshoz. Mit keresett egymás mellett Madonna és Michael Jackson, Cameron Diaz és Robbie Williams, vagy Britney Spears és Colin Farrell? Az Origo összegyűjtött néhány párost, akiknek egyetlen randi is elég volt ahhoz, hogy inkább tovább keresgéljenek.

A sztárvilágban is előfordulnak félresikerült randevúk - még olyan hírességek is próbálkoztak egymással, akikről mindenki azonnal megmondta volna, hogy nem illenek egymáshoz. Mit keresett egymás mellett Madonna és Michael Jackson, Cameron Diaz és Robbie Williams, vagy Britney Spears és Colin Farrell? Az Origo összegyűjtött néhány párost, akiknek egyetlen randi is elég volt ahhoz, hogy inkább tovább keresgéljenek.

1. Madonna és Michael Jackson

A pop királya és királynője együtt jelentek meg az 1991-es Oscar-gálán, valószínűleg minden szempár rájuk szegeződött. Madonna csak 2016-ban mesélt először arról az estéről, akkor árulta el, hogy Jacksonnal csókolóztak is. Kiderült, hogy az énekes nagyon félénk volt, partnernője pedig borral próbálta lazítani, ami végül „csodákat tett". Az estének mégsem lett folytatása, Madonna azonban tavaly kitett róla fotót az Instagram-oldalára, azzal az aláírással, hogy „a valaha volt legjobb randi".

2. Britney Spears és Colin Farrell

Óriási feltűnést keltettek, amikor a Beavatás című Farrell-film premierjén együtt jelentek meg. Ez 2003-ban történt, Spears karrierje még dübörgött, alkalmi párja pedig a Különvélemény és A fülke után az egyik legígéretesebb tehetségnek számított – nem csoda, hogy odáig voltak értük a bulvárlapok és a rajongók. Órákkal később a híres Chateau Marmont-ban még látták őket együtt partizni, mindenki arra tippelt, hogy az éjszakájuk is a hotel valamelyik szobájában ért véget – többé azonban nem lehetett őket együtt látni. Hónapokkal később Spears nyilatkozott az estéről, azt mondta, csókolózott a jóképű színésszel, de „nem volt semmi komoly".

3. Matthew McConaughey és Janet Jackson

A 2002-es Grammy-díj átadóján készült róluk közös fotó, McConaughey azonban utána nem sokkal leszögezte, hogy csak zenéket cserélgettek Jacksonnal - nagyon kedves nőnek tartja, de nem randiztak. Az énekesnő 2006-ban már másként nyilatkozott, azt mondta, „egy percig" volt köztük valami. Végül 2017-ben a színész is megerősítette, hogy egyszer valóban együtt vacsoráztak. McConaughey így sem panaszkodhat a híres partnereket illetően, mostani felesége, Camila Alves előtt többek között Sandra Bullockkal és Penélope Cruzzal is összehozta a sors.

4. Cameron Diaz és Robbie Williams

A páros 2003-ban kéz a kézben sétálgatott Santa Monicában az óceánparton, ám nem lett több a dologból. Mindketten továbbléptek az első randi után, Williams 2010-ben el is vette Ayda Fieldet – különös, hogy éppen Diaz hatására. Az énekes a mai napig együtt van Fielddel, három közös gyerekük is van, az esküvő előtt azonban háromszor is szakított vele. A harmadik alkalom után Diazzal és Drew Barrymore-ral iszogatott, mesélt nekik a szakításról, illetve a nőről, mire Diaz azt mondta neki, szerinte az ügynek még egyáltalán nincs vége – Williams pedig igazat adott neki, s ekkor határozta el, hogy elveszi Fieldet.

5. Tyra Banks és Drake

A rapper Drake-nek sok híres nővel akadt dolga, többek között Rihannával, Rita Orával, Hailey Baldwinnal, Jennifer Lopezzel és Bella Hadiddal is volt hosszabb-rövidebb viszonya – az egykori szupermodellel, a Topmodell leszek! ötletgazdájával azonban csupán egy randiig jutott 2012-ben. Banksszel együtt látogatták meg Disneylandet, ami után a nőt állítólag rengetegen keresték meg azzal, hogy igaz-e a hír...

6. Shia LaBeouf és Hilary Duff / Rihanna

LaBeouf nem egyszer összejött a kolléganőivel egy-egy forgatás után, a Transformers idején Megan Foxszal volt együtt egy darabig, a Tőzsdecápák: A pénz nem alszik Carey Mulligannel hozott neki egy egyéves kapcsolatot. Az egykori Disney-sztárt, Hilary Duffot egy szusivacsorára vitte el a színész, a találkozó azonban nem alakult túl jól: „Mindkettőnk számára talán életünk legrosszabb randija volt" – összegzett később. A színészt 2007-ben Rihannával is kiszúrták egy Beverly Hills-i étteremben, de akkor sem lett több a dologból. Az énekesnő úgy nyilatkozott, hogy csak barátként találkoztak, LaBeouf azonban randiként fogta fel: „Nem volt meg a szikra. Nem keltettük fel egymás érdeklődését abban az értelemben, úgyhogy maradtunk barátok" – mondta két évvel később a Playboynak.

Forrás: origo.hu


[related-post post_id="4182545"]

[related-post post_id="4138991"]

[related-post post_id="4131698"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!