átszabják a sündisznót

2019.06.10. 17:00

Három hónapot csúszik az új Sonic

A stúdió mindent megtesz, hogy a nézők kedvében járjon.

View of a sculpture of Sonic the Hedgehog, title character and protagonist of the Sonic the Hedgehog series released by Sega, on the roof of the MixC Shopping Mall in Qingdao city, east China's Shandong province, 7 August 2017. A sculpture of Sonic the Hedgehog, title character and protagonist of the Sonic the Hedgehog series released by Sega, was pictured on the roof of the MixC Shopping Mall in Qingdao city, east China's Shandong province, 7 August 2017. It looked like greeting people passing by. Actually, it is the mascot of Sega's Joypolis at MixC Shopping Mall.

Forrás: AFP / Imaginechina

Fotó: Li fuhua

Novemberben mutatták volna be a Sonic, a sündisznó című élőszínészes-animációs filmet, a premier azonban jövő februárra tolódott, mert komoly utómunkálatokat kell végezni – írja a hirado.hu.

A rajongók ugyanis nehezményezték, hogy a népszerű videójáték-karakter nem hasonlított saját magára, azaz túlságosan emberformájú lett. A nézők kifogásolták, hogy Sonicnak messze ülnek a szemei, eláll a szőre, ahelyett, hogy tömör lenne, és a fogai is emberszabásúak.

„Még egy kis időt kérünk, amíg Sonicot rendbe tesszük” – írta a film rendezője, Jeff Fowler a Twitteren, tréfásan hozzátéve, hogy „egyetlen trükkmester sem sérült meg a munkálatok közben”.

A filmben Jim Carrey alakítja a főgonoszt, Dr. Robotnikot, míg James Marsden a süni barátját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!