találka

2019.08.05. 22:10

Pozsonyba látogatott Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones

Michael Douglas az ENSZ békeköveteként vasárnap Pozsonyba látogatott felesége Catherine Zeta-Jones kíséretében és találkoztak a szlovák külügyminiszterrel.

Az Oscar-díjas színész házaspár magánlátogatást tett Szlovákiában, ahol Miroslav Lajcák szlovák külügyminiszterrel találkoztak. Örülök annak, hogy sikerült folytatnunk a múlt évben elkezdett New York-i beszélgetésünket – mondta a tárca vezetője Miroslav Lajcák.

A Douglas házaspárt a pozsonyi Palugyay-palota történelmi helyiségeiben fogadták. Lajcákkal aktuális külpolitikai témákról, a gyermekek jogainak védelméről, és Szlovákia megismeréséről is beszélgettek – számolt be róla a V4NA hírügynökség.

Lajcák kifejtette, hogy a híres hollywoodi házaspárral New Yorkban ismerkedett meg az ENSZ 72. közgyűlésének elnökeként. Michael Douglas az ENSZ nagyon aktív békekövete, szerepvállalása rendkívül hasznos, és a vele való beszélgetések inspirálók. Catherine Zeta-Jones pedig a jótékonysági szervezetekben végez aktív munkát, amelyek a gyermekek jogaival foglalkoznak. Nagyra értékelem a színész pár szerepvállalását – mondta pozsonyi látogatásuk kapcsán a szlovák külügyminiszter.

Ezek is érdekelhetik