Nyíregyháza hírei

2011.12.05. 14:34

Ajándék csengettyűdal Hevesi Tamástól

Idén is folytatja évek óta sikeres ünnepváró akcióját a Telekom, aminek során a karácsonyi csúcsforgalom ideje alatt a T-Pont üzleteiben a szokásosnál hosszabbra nyúló várakozást meglepetés programmal teszi könnyebbé és szórakoztatóbbá. December 13-án Nyíregyházán, az Országzászló téri (Belváros) T-Pontban mindehhez Hevesi Tamás, énekes nyújt segítséget.

Idén is folytatja évek óta sikeres ünnepváró akcióját a Telekom, aminek során a karácsonyi csúcsforgalom ideje alatt a T-Pont üzleteiben a szokásosnál hosszabbra nyúló várakozást meglepetés programmal teszi könnyebbé és szórakoztatóbbá. December 13-án Nyíregyházán, az Országzászló téri (Belváros) T-Pontban mindehhez Hevesi Tamás, énekes nyújt segítséget.Hevesi Tamás ezúttal egy Samsung Galaxy táblagéppel felfegyverkezve várja majd azokat, akiknek a karácsony előtti forgatagban a T-Pontban lesz dolga. Az akcióban már tavaly is lelkesen résztvevő sikeres énekes, ezúttal közös online játékra invitálja a sorban állókat, illetve bemutatja a Telekom ünnepi csengőhang applikációját, amellyel akár vele együtt komponálhat bárki karácsonyi dalt. Az így születő szerzeményeket el lehet küldeni emailben, meg lehet osztani a közösségi portálokon, de MP3 formátumban le is lehet tölteni. A játékra vállalkozó ügyfeleknek a sztárvendég búcsúzóul autogramot és csengettyű alakú mézeskalácsot ad ajándékba.

A Magyar Telekom értékesítési területe nem először szervez ilyen akciót. A december 5-től december 23-ig tartó eseménysorozat alatt 4 budapesti és 18 vidéki T-Pontban várják a sztárok az üzletbe látogatókat A 2009 óta évről évre nagy sikert aratott kezdeményezés ismétlésére most is azért került sor, mert a vállalat továbbra is szeretné növelni elégedett ügyfeleinek számát, valamint az üzletek részéről örömmel látták, hogy egy ilyen apró figyelmesség is milyen sokat jelent a csúcsforgalomban várakozó ügyfelek számára.

_gde_macklugsug = new Image(1,1); _gde_macklugsug.src= http://ghu.hit.gemius.pl/_ +(new Date()).getTime()+ /redot.gif?id=cjgwrYrzCwBiepy.BqnOu7Sn7zb_PZsiZBiij_pSit3.W7/fastid=2305843009233752300/stparam=macklugsug ;

// ]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!