Nyíregyháza hírei

2013.01.23. 14:43

Nyílt nap a Nyíregyházi Főiskolán

Több száz érdeklődő látogatta meg szerdán a Nyíregyházi Főiskolát, ahol változatlanul igen magas képzést kapnak a hallgatók.

Több száz érdeklődő látogatta meg szerdán a Nyíregyházi Főiskolát, ahol változatlanul igen magas képzést kapnak a hallgatók. Tanuljunk-e tovább, és ha igen hol? Ez a kérdés foglalkoztatja leginkább a fiatalokat. A pontos információ felértékelődött, ezért nem mindegy, hova adja be jelentkezését a továbbtanulni szándékozó. Ebben segített nekik az a rendezvény, ahol a karok, szakok mutatkoztak be. Volt, aki Záhonyból utazott azért, hogy minél több információ alapján hozhassa meg azt a döntést, ami lehet, hogy a jövőjét évekig meghatározza.

A jelentkezési időszak idén – a korábbi évektől eltérve – március első napjáig tart. A tájékoztatókat játékokkal kötötték össze, Szakál Miki instrukciói alapján, de tapsolhattak Szabó Mariann dalainak, és az Everdance csapatának is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!