Nyíregyháza hírei

2013.03.02. 11:23

Üzleti körút

Nyíregyháza - Hosszas utánajárásba került, mire találtam egy boltot Nyíregyházán, ahol óraszíjat árulnak. A régit már csak az imádság tartotta egyben, ezért kénytelen voltam „üzleti körútra” indulni a városban.

Nyíregyháza - Hosszas utánajárásba került, mire találtam egy boltot Nyíregyházán, ahol óraszíjat árulnak. A régit már csak az imádság tartotta egyben, ezért kénytelen voltam „üzleti körútra” indulni a városban.Az egyik üzletházban értetlenül néztek rám, a kínai boltban azt válaszolták, hogy szíjat manapság már csak karórával együtt kapni, ne koptassam tovább emiatt a cipőm talpát, inkább vegyek egy újat! A belvárosban végül ajánlott egy órásboltot az egyik járókelő, de kiderült: már üres az üzlethelyiség. Nagy nehezen ráleltem egy másikra, ahol fel is szerelték az áhított „bőrcsíkot”. Örömömbe némi üröm vegyült, amikor belegondoltam, mennyi kirakatablakon találkoztam az „Eladó, kiadó, bérbe adó” felirattokkal. Elmúltak azok az idők, amikor elegendő volt egy pár négyzetméteren boltot nyitni, és jó színvonalon megélt belőle a vállalkozó és családja, netán meg is gazdagodott! Az utóbbi időben az infláció alacsonyabb lett a vártnál, biztató gazdasági hírekről (is) hallani, de kérdés: a siker mikor lesz ténylegesen érzékelhető a kisemberek, a kisvállalkozások pénztárcáján?

- Cselényi György, Nyíregyháza -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!