Nyíregyháza hírei

2013.03.22. 09:33

Vezetékeket lopott - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Rendőrkapitányság Ibrány Rendőrőrse lopás elkövetése miatt indított eljárást K. József 51 éves paszabi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2013. március 20-án délután Paszabon, a villanyoszlopokról leszakadt földön heverő vezetékeket összeszedte és eltulajdonította.

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Rendőrkapitányság Ibrány Rendőrőrse lopás elkövetése miatt indított eljárást K. József 51 éves paszabi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2013. március 20-án délután Paszabon, a villanyoszlopokról leszakadt földön heverő vezetékeket összeszedte és eltulajdonította. A rendőrök a férfit elfogták, majd a lakásán megtartott házkutatás során a rendőrök 70 méter vezetéket foglaltak le. A rendőrőrs munkatársai a tolvajt őrizetbe vették.

Bájait árulta

A Mátészalkai Rendőrkapitányság tiltott kéjelgés elkövetése miatt indított eljárást P. Tímea 35 éves nyírmadai lakos ellen. A rendőrök 2013. március 21-én a 41-es számú főúton cselekménye közben tetten érték a nőt, amikor a szükséges orvosi papírok nélkül, anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínált. A rendőrség az őrizetbe vett hölgyet, gyorsított eljárásban állítja bíróság elé.

Fatolvajok őrizetben

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást R. István 24 éves aranyosapáti lakos ellen. A férfit 2013. március 21-én délután Aranyosapáti belterületén igazoltatták a rendőrjárőrök, amikor a vállán több akácfa karóval gyalogolt. Az igazoltatás során a férfi a rendőröknek elmondta, hogy a fákat egy aranyosapáti külterületén található akácfa sorból vágta ki és tulajdonította el. A rendőrök a férfit elfogását követően a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt indított eljárást B. János 55 éves nagyhalászi lakos ellen. A férfi 2013. március 21-én kora délután egy Ibrány külterületén található nyárfásból fát tulajdonított el, amikor az egyenruhások tetten érték, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!