Nyíregyháza hírei

2013.04.12. 10:08

Elfogták a nyíregyházi rendőrök a két garázdát - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított nyomozást V. Richárd 33 éves szigetvári, valamint R. Mihály 35 éves gávavencsellői lakosok ellen.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított nyomozást V. Richárd 33 éves szigetvári, valamint R. Mihály 35 éves gávavencsellői lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a két elkövető megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. április 11-én kora este egy nyíregyházi presszóban az ott tartózkodó vendégekkel és pultossal hangoskodtak, kiabáltak több üveget összetörtek és székeket borítottak fel. A két garázdát viselkedésük miatt a pultos hölgy távozásra szólította fel, azonban ezen felbuzdulva az egyik elkövető zsebéből egy kést vett elő, majd társa megerősítésével, azzal fenyegette tovább a vendégeket. A rendőrök a két férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Tolvajok őrizetben

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást B. Ferenc 41 éves demecseri lakos ellen, aki 2013. április 11-én délben egy demecseri földterületről fát vágott ki és kísérelt meg eltulajdonítani. A rendőrök a férfit tetten érték, a rendőrkapitányságra előállították, szabálysértési őrizetbe vették és gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást M. Annamária 30 éves, M. Kálmánné 53 éves, valamint Sz. Oszkárné 32 éves gemzsei lakos ellen, akik 2013. április 11-én az este egy Gemzse külterületén található földterületről fát vágtak ki és kíséreltek meg eltulajdonítani. A tolvajokat a helyi erdész tetten érte, és a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta. Az egyenruhások a három nőt a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság betöréses lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást L. Csaba 38 éves cigándi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2013. április 11-én délben ajtókifeszítés módszerével betört egy kékcsei házba, ahonnan különböző értékeket kísérelt meg eltulajdonítani. Az otthonában tartózkodó férfi a betörőt cselekménye közben megzavarta, aki elmenekült a helyszínről. A rendőrök bejelentést követően a tolvajt rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!