Nyíregyháza hírei

2013.04.16. 10:05

Vérüket adják a motorosok, hogy másokon segítsenek

Nyíregyháza - Hatodik alkalommal rendeznek motoros véradást április 21-én a Sóstói Múzeumfaluban. Szász Károly szervező lapunknak elmondta: tavaly 1500 véradó 600 emberen segített, a karjukat nyújtók harmada első véradó volt.

Nyíregyháza - Hatodik alkalommal rendeznek motoros véradást április 21-én a Sóstói Múzeumfaluban. Szász Károly szervező lapunknak elmondta: tavaly 1500 véradó 600 emberen segített, a karjukat nyújtók harmada első véradó volt. – Az szeretnénk, ha idén legalább 2000 ember adna vért az egész napos rendezvényen, ahol az önzetlen segítségnyújtókat és családtagjaikat, barátaikat egészségügyi állapotfelmérés, kulturális programok, motoros kiállítás és börze, valamint finom ebéd várja majd.

Vasárnap 7.30 órától a Kossuth téren tartunk gyülekezőt, 8.30-tól vezetéstechnikai bemutatón hívjuk fel a figyelmet a biztonságos közlekedés és a balesetmegelőzés fontosságára. 9 órakor rendőri felvezetéssel robognak keresztül a városon a kétkerekűek, a Múzeumfaluban 9.30-tól kezdődnek a programok.

Biztos vagyok benne, hogy a kulturális menü (mazsorettek, western táncosok, Illés Tóni hangutánzó, Napfény lányai hastáncosok, Cool Rock Band, Nap együttes) és a koradélutáni ebéd (babgulyás, halászlé, paprikáskrumpli, a véradóknak plusz ínyencségek) sem fog csalódást okozni a közösségkovácsoló és példaértékű 6. Motoros Véradáson. Felvettük a kapcsolatot a megyei vérellátó központtal, akik azt ígérték, hogy közel 20 ággyal segítik ezt a nemes ügyet.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!