Nyíregyháza hírei

2013.05.14. 11:40

Elfogták a két gyermekkorú rablót

Nyíregyháza -  A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2013. januárban rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

Nyíregyháza -  A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2013. januárban rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövetők 2013. január 25-én délután egy nyíregyházi társasházban támadtak meg egy idős férfit, akinek a kezében lévő táskáját erőszakkal kirántották, minek következtében a sértett a földre esett. A rendőrök a bejelentést követően azonnal, nagy erőkkel megkezdték az akkor még ismeretlen elkövetők felkutatását és 2013. május 14-én elfogtak két 13 éves nyíregyházi fiút, akik kapcsolatba hozhatóak a bűncselekmény elkövetésével. A rendőrök a két fiatalt elfogásukat követően meghallgatták, melynek során beismerték tettüket.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!