Nyíregyháza hírei

2014.03.02. 11:46

Szexuális szolgáltatásaikat kínálták anyagi ellenszolgáltatásért - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. március1-jén történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. március1-jén történt események összefoglalója.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2014. március 1-jén Nyíregyháza belterületén igazoltatták R. Miklós 49 éves nyíregyházi lakost. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság hatóság félrevezetése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

 A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai az elmúlt 24 órában négy nőt értek tetten, akik Nyíregyháza belterületén szexuális szolgáltatásaikat kínálták anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. A nők tevékenységüket tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezték. A rendőrök egy 16 éves tiszavasvári lakost, K. Nóra 22 éves nyíregyházi lakost, T. Mariann 25 éves apagyi lakost és M. Attiláné 34 éves nyírteleki lakost a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették. Ellenük tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indítottak eljárást.

 A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2014. március 1-jén vette őrizetbe E. Tamás 33 éves tyukodi lakost. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2014. február 28-án egy tyukodi lakásba bement, ahonnan készpénzt, mobiltelefont, valamint egyéb értéktárgyakat tulajdonított el. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták, ahol E. Tamás beismerő vallomást tett.

 - Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!