Nyíregyháza hírei

2014.08.18. 13:26

Változást sürget a demokratikus ellenzéki pártszövetség Nyíregyházán

Nyíregyháza - Az ellenzéki pártszövetség is megnevezte a polgármester- és a képviselőjelöltjeit.

Nyíregyháza - Az ellenzéki pártszövetség is megnevezte a polgármester- és a képviselőjelöltjeit.

Nagy Lászlót, az MSZP városi elnökét, a megyeszékhely korábbi alpolgármestert indítja polgármesterjelöltként a Változást Nyíregyházáért ellenzéki pártszövetség az októberi önkormányzati választáson Nyíregyházán – jelentették be a szövetséget alkotó öt pártszervezet képviselői hétfőn a Hotel Pagony különtermében.

Az MSZP, az Együtt-PM, a DK, a Függetlenek Egyesülete és az Összefogás Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Felemelkedéséért Szövetség közös polgármesterjelöltje egyéni képviselőjelöltként is megméretteti magát.

A sajtótájékoztatón Nagy László bemutatta a pártszövetség 15 egyéni képviselőjelöltjét, majd elmondta: olyan ismert és elismert, lokálpatrióta jelölteket ajánlanak a választók figyelmébe, akiknek jó esélyük van győzni a körzetükben. Mindezt világos, tiszta választási üzenetekkel és tisztességes, kulturált politizálással szeretnék elérni, partnerségben egymással és a nyíregyháziakkal.

Nyitottan és tisztességesen

– Az elmúlt 4 esztendőben rossz irányt vett a város. Nyíregyházának olyan polgármesterre és közgyűlésre van szüksége, amely jó célokat tűz ki, és hajlandó azokért harcolni, együttműködni, párbeszédet folytatni, és a pártszínek helyett a város(lakók) érdekeit tartja szem előtt tartani.

– A képviselőjelöltek között van tanár, orvos, ügyvéd, közgazdász, iskolaigazgató, polgárőr... Olyan rátermett embereket indítunk képviselőjelöltekként, akik köztünk élnek, elérhetőek, nyitottak a városlakók problémáira, javaslataira – mondta Nagy László.

Hozzátette: az elkövetkezendő két hónapban egyéni körzetekre lebontva is megismertetik programjukat a választókkal, ennek fókuszában a munkahelyek biztonsága, a lét- és jogbiztonság áll. – Nem fogunk „álarcos” illetve gyűlöletkampányt folytatni, de őszintén rá akarunk világítani az elmúlt időszak hibáira és arra, hogy Nyíregyháza valóban többet ad-e, ha pedig igen, vajon kiknek...

Képviselőjelöltek

Az MSZP, az Együtt-PM, a Demokratikus Koalíció (DK), a Függetlenek Egyesülete és az Összefogás Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Felemelkedéséért Szövetség egyéni önkormányzati képviselőjelöltjei Nyíregyházán:

1. sz. körzet: Aranyos Gábor

2. Nagy László

3. Lövei Csaba

4. Dr. Helmeczyné dr. Pál Gabriella

5. Jeszenszki András

6. Szentpéteri Bertalan

7. Smidt Ferenc

8. Dr. Moskovits Károly

9. Hunyadi János

10. Ambrus Magdolna

11. Póka Imre

12. Dr. Ujhelyi János

13. Gyebrószki János

14. Király József

15. Szécsi Józsefné

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!