Nyíregyháza hírei

2014.09.08. 10:59

Családi idillben horgásztak

Nyíregyháza - Közel félezren vettek részt a Helyiipari és Városgazdasági Dolgozók Szakszervezete 2000 által szervezett „Akadj a horogra 2” elnevezésű, horgászversennyel és főzőversennyel egybekötött családi napon, amit ezúttal is az orosi Erdélyi Major Horgásztavon rendeztek meg.

Nyíregyháza - Közel félezren vettek részt a Helyiipari és Városgazdasági Dolgozók Szakszervezete 2000 által szervezett „Akadj a horogra 2” elnevezésű, horgászversennyel és főzőversennyel egybekötött családi napon, amit ezúttal is az orosi Erdélyi Major Horgásztavon rendeztek meg.A szakszervezeti és a nem szakszervezeti munkavállalók kötetlenül kikapcsolódhattak családtagjaikkal – ingyenesen.

– A gyerekeknek szórakozási lehetőséget biztosítottunk és egészségi állapotfelmérést is tartottunk, a jó zenéről pedig a Vis Major zenekar gondoskodott – újságolta Busák Tamás észak-alföldi regionális vezető. Hozzátette: a HVDSZ 2000 elsősorban olyan helyi vállalatoknál van jelen, amelyek városi fenntartás, működtetés alá tartoznak, így például Nyíregyházán a NYÍRVV Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft., Térségi Hulladék Gazdálkodási Kft., továbbá a Start Rehab Nonprofit Kft.-nél is jelentős taglétszámmal rendelkeznek. A díjakat dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere adta át.

 

Eredmények

Főzőverseny

1. Esély Centrum és Mozgáskorlátozottak Egyesülete – „meglepi” bográcsban (hagyományos kondás étel)

2. Start Szállítás – marhagulyásleves

3. NyírGestum – sertés babgulyás

Horgászverseny

Súlyban, 1. Zábrák Zsolt (Nyírségvíz Zrt. – VKDSZ)

2. Jobbágy Sándor (Területi Alapszervezet)

3. Takács Gábor (Területi Alapszervezet)

Legtöbb halat kifogott horgász: Tirol László (Területi Alapszervezet)

Legnagyobb halat kifogó horgász: Jobbágy Sándor (Területi Alapszervezet)

Legfiatalabb horgász: Tisza Balázs (Ifi)

Legügyesebb női horgász: Holló Erika Henriett (Start Nonprofit Kft.)

 

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!