Nyíregyháza hírei

2014.09.09. 15:25

Önkormányzat 2014 - Magyar Liberális Párt sajtótájékoztató

Nyíregyháza  – Öröm és büszkeség, hogy Nyíregyházán is választhatnak a szabadságszerető embereket és értékrendet képviselő liberális csapat jelöltjei közül – jelentette ki Fodor Gábor, az MLP elnöke, aki személyesen mutatta be kedden a párt nyíregyházi polgármesterjelöltjét.

Nyíregyháza  – Öröm és büszkeség, hogy Nyíregyházán is választhatnak a szabadságszerető embereket és értékrendet képviselő liberális csapat jelöltjei közül – jelentette ki Fodor Gábor, az MLP elnöke, aki személyesen mutatta be kedden a párt nyíregyházi polgármesterjelöltjét. Marsó Tamásné elmondta: húsz évvel ezelőtt érezte először, hogy szeretne a város anyja lenni. Tette ezt azért, mert munkája során egyre több szétesett családdal találkozik. – Elegem van abból, hogy diplomás anyák Angliában, Olaszországban keresnek és vállalnak fizikai munkát, hogy megélhessenek. Augusztus közepén jöttem haza Írországból, aznap kértek fel arra, hogy vállaljam el ezt a pozíciót. Elgondolkodtam, és eszembe jutott, amit a diákjaimnak szoktam mondani az egyetemen: jön egy vonat, amire vagy felszállhatnak, élményeket, tapasztalatokat szerezhetnek, vagy kimaradnak az utazásból. Azt hiszem, hogy a 14 egyéni képviselőből álló csoportommal sikereket érhetek el – tette hozzá az MLP polgármesterjelöltje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!